Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، حسین تاجمیر ریاحی مدیرکل دفتر حقوقی سازمان امور مالیاتی کشور در گفتگو با برنامه «روی خط اقتصاد» رادیو اقتصاد گفت: هم اکنون ۲۰ هزار میلیارد تومان معوقات مالیاتی ناشی از کارت‌های بازرگانی وجود دارد.

تاجمیر ریاحی افزود: بخشی از کارت‌های بازرگانی که مورد سوء‌استفاده گرفته چالش‌های زیادی را برای سازمان مالیاتی کشور به وجود آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن قدردانی از بازرگانانی که هیچ سوء استفاده‌ای از کارت‌های بازرگانی نکرده و به موقع اظهارنامه مالیاتی خود را ارائه و مالیات پرداخت می‌کنند، اظهارداشت: متاسفانه بخشی از کارت‌های بازرگانی در سال های گذشته برای افراد فاقد شرایط و صلاحیت لازم صادر شده است.

مدیرکل دفتر حقوقی سازمان امور مالیاتی کشور با تاکید بر اینکه کارت‌های بازرگانی مزبور در معرض خرید و فروش قرار گرفته است، ادامه داد: برخی با کارت های بازرگانی مورد نظر و با مشخصات صاحبان این کارت ها اقدام به واردات کالا کرده اند.

وی با بیان اینکه گمرکات کشور مشخصات صاحب کارت بازرگانی را به سازمان امور مالیاتی کشور ارائه کرده و مالیات به نام صاحب کارت در نظر گرفته می شود، گفت: در مرحله وصول مالیات افراد صاحب کارت های بازرگانی مدنظر قادر به پرداخت مالیات نیستند چرا که تاجر نبوده و به طور عمده از طبقات پایین و محروم جامعه هستند.

تاجمیر ریاحی افزود: طی چند سال گذشته با همکاری دستگاه قضا، دستگاه های نظارتی، سازمان بازرسی کل کشور و نیروی انتظامی برای شناسایی افراد واقعی که با کارت های بازرگانی مزبور واردات انجام داده اند اقدامات مطلوبی صورت گرفته است.

وی ضمن اشاره به اینکه موضوع مهم بحث پیشگیری از سوء استفاده از کارت های بازرگانی است، اظهارداشت: مرجع صدور کارت بازرگانی سازمان امور مالیاتی کشور نیست.

مدیرکل دفتر حقوقی سازمان امور مالیاتی کشور ادامه داد: مرجع صدور کارت بازرگانی اتاق بازرگانی و مرجع تایید کننده و ناظر بر این کارت ها وزارت صنعت، معدن و تجارت است.

وی همچنین گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت با توجه به قانون مقررات صادرات و واردات و آیین نامه اجرایی آن برای متقاضی صدور کارت بازرگانی شرایط قانونی تعیین می کند و طبق آن کارت صادر می شود.

تاجمیر ریاحی افزود: با وجود آنکه در قانون و آیین نامه شرایط تعریف و مبانی آورده شده و حدود دریافت کارت‌های بازرگانی به صراحت اعلام شده اما برای افراد فاقد شرایط، کارت بازرگانی صادر شده است.

وی با بیان این مطلب که برای فردی که سواد ندارد اما طبق قانون باید دیپلم داشته باشد کارت بازرگانی صادر شده است، اظهارداشت: کارت بازرگانی برای تجارت خارجی صادر می‌شود بنابراین متقاضیان دریافت این نوع کارت باید مورد تایید دستگاه های مربوطه باشند.

مدیرکل دفتر حقوقی سازمان امور مالیاتی کشور ادامه داد: نقاط ضعف بسیاری در بحث صدور کارت بازرگانی و نظارت بر ‌آن از سوی دستگاه‌های مورد نظر وجود داشته است.

وی با اعلام اینکه طبق بند "ت" ماده ۶ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز باید سامانه یکپارچه ارتباط با رتبه بندی اعتباری راه اندازی شود، گفت: با وجود چنین سامانه ای متقاضیان درخواست کارت بازرگانی راستی آزمایی و اعتبار سنجی می شوند.

تاجمیر ریاحی افزود: طی سال های گذشته سامانه مزبور در اتاق بازرگانی قرار گرفته اما همچنان مشکلات مربوط به کارت‌های بازرگانی پابرجاست.

وی با بیان اینکه در اتاق بازرگانی به صورت برخط اطلاعات مربوط به سوء پیشینه فرد متقاضی دریافت کارت بازرگانی از دستگاه قضایی قابل دریافت نیست، اظهارداشت: وزارت صنعت، معدن و تجارت سامانه مدنظر را طراحی و با دستگاه های مربوطه به صورت برخط ارتباط برقرار کرده است.

مدیرکل دفتر حقوقی سازمان امور مالیاتی کشور ادامه داد: وزارت صنعت، معدن و تجارت می‌تواند به صورت برخط از دستگاه های مدنظر اطلاعات فرد متقاضی دریافت کارت بازرگانی رادریافت کند.

وی با اعلام این خبر که هم اکنون یک هزار و ۵۰۰ تا دو هزار پرونده در حال بررسی است به رادیو اقتصاد یادآور شد: در حال حاضر ۵۰۰ پرونده قضایی در سراسر کشور مطرح شده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مالیات کارت بازرگانی معوقه مالیاتی سازمان امور مالياتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۵۳۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری

رییس سازمان امور عشایر ایران، میزان خسارت بارندگی‌ و سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری از ابتدای سال ‌جاری تا کنون را ۵۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد.

به گزارش مهر، شایان نادری، رئیس سازمان امور عشایر ایران از تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر و کارگروه‌های تخصصی در امور عشایر استان‌ها خبر داد و گفت: با تشکیل این ستاد، از طرق مختلف هشدارهای هواشناسی به عشایر اطلاع‌رسانی شد و خوشبختانه تا کنون گزارشی مبنی بر خسارت و تلفات جانی به عشایر، دریافت نکرده‌ایم.

وی ادامه داد: بخشی از خسارت‌ها به چادرها، وسایل زندگی و معیشت، دام و احشام عشایر وارد شده که برآورد میزان این خسارت‌ها در حال انجام است.

رئیس سازمان امور عشایر ایران ابراز کرد: بیشترین خسارت وارد شده به زیرساخت‌ها به ویژه ایل‌راه‌ها و راه‌های عشایری به دلیل نداشتن ابنیه فنی است.

وی افزود: در ارزیابی اولیه، بارندگی‌های سیل‌آسا در یک ماه اخیر ۵۶۰۰ کیلومتر از ایل‌راه‌ها و راه‌های عشایری را تخریب و دچار آسیب کرده که نیاز به تخصیص اعتبار برای مرمت، بهسازی و بازگشایی فوری دارند.

نادری بیان کرد: برآورد اولیه میزان خسارت به راه‌های عشایری و زندگی و معیشت آنان ۵۰۰ میلیارد تومان است که در صورت تقویت اعتبارات راه‌های عشایری و احداث ابنیه فنی، این خسارت‌ها به حداقل می‌رسد.

رئیس سازمان امور عشایر ایران اظهار کرد: احداث سرپناه‌های ایمن در مناطق عشایری در سال جاری در دستور کار سازمان است که با اجرای این سکوها، چادرهای عشایر در مخاطراتی همچون سیل آسیب و خسارت کمتری می‌بینند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: فارس/ تلف شدن 50 راس دام سبک بر اثر رعد و برق سازمان آب وبرق : مردم از نزدیک شدن به رودخانه‌ های دز و کارون اجتناب کنند

دیگر خبرها

  • تاباندن نور بر ابهامات استراتژی مالیاتی دولت
  • شناسایی ۳ هزار میلیارد ریال فرار مالیاتی حوزه ساخت و ساز در خوزستان
  • شناسایی فرار مالیاتی ۳۰۰ میلیارد تومانی در حوزه ساخت و ساز
  • سه سال فرصت تنفس در طرح مالیات بر عایدی سرمایه
  • پول نقد بیاورید تا پزشک محترم مالیات ندهد!
  • جزئیات مالیات بر عایدی سرمایه برای طلا، مسکن و خودرو اعلام شد
  • جزییات مالیات بر عایدی سرمایه برای طلا، مسکن و خودرو اعلام شد
  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری